Inspiration til vedligeholdelse af møbler

Det er ikke kun en glæde at købe nye billige møbler til boligen, der ikke vælter ens budget. Men det er bestemt også en glæde at vedligeholde møblerne, så de ser nye ud døgnet rundt.

Det er forskelligt fra hvert hjem, hvordan ens møbler slides, alt efter hjemmets beboer og husregler. Har man et hjem fuld af børn, katte, hunde eller andre kæledyr, vil betræk, lakoverflader og maling slides hurtigere end et hjem, hvor man er enlig eller ikke befinder sig i hjemmet i længere perioder.

Ser man frem til et hjem, der ikke ligner en krigszone, men derimod et præsentabelt og hyggeligt hjem, findes der et stort sortiment hos IDEmøble, hvor man både får en kombination god kvalitet, flotte designs og billige møbler, der ikke vælter indretningsbudgettet.

Man kan med god samvittighed nyde sit hjem, og samtidig ikke føle sig forpligtiget til at overvåge dagligdagens bedrifter i boligen. Få et par tips til vedligeholdelse af møblerne her på siden.

 

Daglig slitage

Ens møbler kan falme, når det rammes af sollys, og møbler i træ, stof og læder skal især beskyttes mod direkte sollys. Derudover skal man tænke sig rigtig godt om, hvis man sveder eller er kommet hjem fra en hård løbetur, hvor sveden drypper ustyrligt – så skal man holde sig væk fra læder og stof!

Faktisk kan visse mediciner give øget svedafsondring, og dertil ændre svedens kemi, hvilket man bestemt skal være opmærksom på. Det er derfor godt, at man altid laver en grundig rengøring, der også forlænger møblernes levetid. Er man tilhænger af groftvævet cowboystof, skal man dog være opmærksom på, at dette kan slide møbelbetrækket, samt give farveafsmitning og ridser fra metalnitterne.

Det er altid hyggeligt at spise måltider ved sofabordet foran fjernsynet, men det man ikke tænker over er, at læder og stof nedbrydes ved fedt fra mad. Så hvis man stadig ønsker at nyde sine måltider ved sofabordet, skal man købe slidstærkt betræk.

Brugsanvisninger og råd af vedligeholdelse af møbler hører altid med ved køb hos IDEmøbler, så for at møblerne holder i mange år, bør man altid følge denne. Man kan nu sidde tilbage med god samvittighed, og nyde sine flotte og billige møbler, der bestemt er en god investering på længere sigt!

 

 

Skriv et svar