3277120428_713808535a_b_storage

Vi danskere lever i en vestlig verden, og selvom minimalisme godt nok har været en trend i Skandinavien i flere år nu, så er mange af os alligevel materialister. Det betyder, at vi besidder og anskaffer os flere ting end vi egentlig har behov for. Mange børn har for eksempel et hav af legetøj, hvoraf de kun leget med en brøkdel af det. Mange mennesker får også samlet sig en hel del tøj igennem årene, hvilket har resulteret i bugnende garderober og rodede skuffer, der gør det uoverskueligt at skulle finde sit outfit. Derudover får vi samlet os en masse andre ting, men knap så få som vi ikke kan undvære og fungere uden.

Det har selvfølgelig også øget behovet for self storage, hvilket Gobox har fået øje på.

Gobox er et nyt self storage koncept i Indre København og Storkøbenhavn, der giver dig mulighed for at få opbevaret dine ting billigt og oven i købet får dem hentet og bragt til og fra opbevaringslageret.

 

Sorter og opbevar dine ting

Det kan være en enormt lettende følelse at få sorteret i sine ting og ryddet op i garderoben. Ikke desto mindre ender man tit med at stå i en situation, hvor man tænker, hvad skal man nu gøre med alle de overflødige ting. Noget er måske ting, man ikke har behov for lige nu, hvorfor man ikke har lyst til at skille sig af med det. I det tilfælde er self storage jo en rigtig god løsning.

Hos Gobox kan du nærmest skræddersy opmagasineringen til dine behov, så hvis du kun ønsker at opbevare en enkelt eller et par kasser kan du det. Men du kan også købe abonnement på pulterrum og lejlighedsløsninger, der giver dig mulighed for at opbevare en del mere.

Læs mere om priserne og de forskellige muligheder på Gobox’s hjemmeside.

Billede: kalleboo