Sæt et personligt præg på dit hjem med Japansk tape

Er du lige flyttet? eller kunne du godt tænke dig at sætte et mere personligt præg på dit hjem, så kommer løsningen her. Gør det selv, er den helt store trend i dag.

Du tænker sikkert, jeg er på ingen måde den kreative type, eller bare at du ikke har evner til at skabe den helt nye picasso. Der findes dog mange gør det selv ideer som man ikke behøver at være det store kunstneriske geni for at lave.

Det er samtidigt med til at skabe et mere personligt præg på dit hjem og du vil med det samme føle dig mere hjemme, da du selv har været med til at skabe dine omgivelser.

 

Billigt, nemt og elegant

Japansk tape er en billig, nem og elegant måde på at udsmykke dit hjem med et personligt præg. Du kan få tapen i mange forskellige farver og derved få det til at passe til lige præcis din stil, og i de farver du holder allermest af.

Den japanske tape ødelægger ikke de overflader man sætter den på. Du kan derfor uden besvær sætte den på dine hvide væg eller hvide møbler uden at skulle tænke på du laver grimme mærker i din bolig.

 

Her kan du købe det

Dekorer din bolig med tape og oplev en verden af muligheder. Den japanske tape kan du få mange steder. Både online i forskellige webshops eller i fysiske butikker som panduro hobby eller Tiger butikken.

Udvalget af farver kan variere men på nettet findes alle farver og der kan du frit vælge imellem flere 100 forskellige farver. Så det er bare fantasien der sætter grænser, sæt dit personlige præg på dit hjem allerede i dag.