Genbrug af flyttekasser

 

Der sælges masser af flyttekasser hvert eneste år især i byggemarkederne, og det skyldes nok det store behov for at pakke alt muligt ned i solide kasser, så man nemt kan flytte sit indbo og andre sager på en nem og problemfri måde. Flyttekasser kan pakkes effektivt, og de fås i flere størrelser og tykkelser, så man altid kan finde en passe kasse til sit formål. Almindelige papkasser er ikke altid så velegnede som flyttekasser, men de kan dog bruges i flere tilfælde. Almindelige flyttekasser er dog så billige og solide, at de endda kan genbruges mange gange, før de til sidst skal kasseres. Så den billigste løsning er naturligvis at blot finde tilfældige kasser i den nærmeste container eller butik, men disse er ofte forskellige størrelser og ikke særligt kraftige, så de kan være svære at stable og ikke velegnede til langtidsopbevaring.

Typer af flyttekasser

Først og fremmest bør man vælge flyttekasser, der er velegnede til formålet. Flyttekasser kan fås med forskellige lag pap og i meget forskellige størrelser, så til transport af mindre men tunge ting som bøger eller tallerkener bør man anvende mindre flyttekasser af en kraftig type, så de kan ikke falder fra hinanden. Til transport af tøj som jakkesæt og kjoler kan man endda få ekstra høje flyttekasser med bøjle, således disse er godt beskyttede under transport og opmagasinering. Skal man flytte flasker, glas, vaser og andre skrøbelige genstande kan man heldigvis få flyttekasser med ruminddeling, hvilket er yderst praktisk og skånsomt. Flyttekasser kommer normalt med eller uden logo, mens alle normalt har store bærehåndtag udstanset i siderne.

Her finder man billige flyttekasser

Man kan som før nævnt købe flyttekasser mange steder, men det største udvalg finder man faktisk hos en emballagespecialist som webshoppen DS Smith, hvor man finder alle former for flyttekasser til yderst konkurrencedygtige priser. Fordelen ved at købe flyttekasser og andre ting på nettet er jo, at man dels sparer tid og transportudgifter, men også at udvalget generelt er væsentligt større og med billigere priser. En webshop har jo slet ikke de høje udgifter som fysiske butikker har til husleje og personale. Man kan naturligvis spørge familie og venner først, om de har nogle brugte flyttekasser liggende, men de fleste anvender dem efterfølgende til opmagasinering på loft, kælder eller garage, da man kan have meget i solide flyttekasser, og de kan nemt stables og holde i mange år. En god flyttekasse koster normalt under 20 kr. pr. stk., og hvis den så kan genbruges i mange år, så er det vel en ganske god investering. Man bør derfor ikke smide gode flyttekasser ud efter endt flytning, idet de evt. blot kan foldes sammen og genbruges ved næste flytning, såfremt man ikke skal anvende dem til opmagasinering af ting, der er i overskud.