Opskrift på hjemmelavet ansigtsmaske

Hjemmelavet ansigtsmaske

Det er ikke svært at lave en hjemmelavet ansigtsmaske. Det kræver bare kreativitet og lyst til at eksperimentere.

Gode råd

Det bedste du kan gøre er at prøve dig frem. Fordi en frugt indeholder c-vitamin er det ikke sikkert den optages gennem huden eller tilfører glans eller hvad man ellers kunne håbe. Du er nød til at prøve dig frem. Det er ikke alle ting der er forsket i og derfor kendes virkningen ikke af alt. Som udgangspunkt kan du altid vælge noget du kender. De fleste kender avokado. Den kan anvendes både til hud og hår og så kan den jo også spises.

Guides

Der findes masser af guides på nettet og opskrifter til hvordan du laver din egen ansigtsmaske. Jeg har fundet en opskrift på IN:

Put 2 spsk. frø fra et granatæble og 1 dl. havregryn i en blender. Put det i en skål og tilsæt 2 spsk. honning og 2 spsk. kærnemælk. Så let kan man lave en ansigtsmaske!

Du kan eventuelt udskifte nogle af ingredienserne. Hvis du ikke har granatæble, kan du erstatte det med en anden frugt. Havregryn kan erstattes af hirseflager. Kærnemælk kan også erstattes af en anden syrlig mælk. Det er bare med at være kreativ og turde kaste sig ud i det.

Sart hud

Hvis du er en af de typer der har sart hud, så skal du selvfølgelig passe på huden. Det kan godt betale sig at spørge en kosmetolog til råds. En anden mulighed er selvfølgelig at studere selv. Du kan finde megen nyttig information på biblioteket. Problemet ved at gå til en kosmetolog kan nemlig være, at man ender med at have købt et af deres produkter i stedet for. Det kan skyldes at kosmetologen ikke lytter til dit behov eller er i tvivl om virkningen af disse hjemmelavede ansigtsmasker.

Du kan også finde nogle gode beauty tips her.