Caféstemning i haven

Jævnlige caféture kan hurtigt løbe op i svimlende summer. Så hvis du gerne vil spare lidt på cafépengene kan du investere i et havemøbelsæt, der vil give din have den ultimative caféstemning.

Det kræver ikke så meget, og med et par friskbagte boller og en friskbrygget kop kaffe vil du sent længes stamcaféen.

Vi mennesker bliver hurtigt forvente med bestemte vaner, men med ganske få remedier kan du altså få en mindst lige så god oplevelse lige midt i din egen have.

Få din foretrukne caféstemning med Idemøbler

  • Den idylliske caféstemning: med havesættene fra Trinidad får du den romantiske stemning, hvor du kan drømme dig væk til den sydlandske idyl og varme sommeraftener. Havesættet fås i oliven grøn, sort og hvid med to stole og henholdsvis et rundt eller firkantet bord. 
  • Den praktiske caféstemning: Aludra cafesættet er en nem og praktisk løsning i plast, som er let at holde. Sættet fås i flere forskellige farver og designs. 
  • Den moderne caféstemning: Køb for eksempel Antibes bordet i tre og tilsæt to stole eller Atlanta sættet, hvor der hører stole med til. Bordene med træoverflade og stålstel er moderne jævnfør det rustikke udseende.

Vedligeholdelse af havemøblerne

Sørg for at stille havemøblerne væk om vinteren eller dæk dem til som minimum. Det vil spare dem for meget slitage, og dermed gøre at de kan holde i flere år. Din investering vil derfor også komme mere til sin ret, hvis du passer godt på møblerne.

Plastmøblerne er lette at holde. Det kræver højest en klud i ny og næ, hvorimod træmøblerne skal have træolie en gang i mellem for at holde sig pæne. Stålsættene kan også vedligeholdes med en klud, men særlig disse og træmøblerne bør sættes i lå under et halvtag eller i et skur om vinteren, da de ellers vil rustne og blive grimme. Så jo bedre du passer på dine havemøbler jo flere år kan du nyde caféstemningen i din have.