Gratis strikkeopskrifter

Går du og mangler inspiration til, når du skal strikke? Vil du gerne strikke et stykke beklædning til et familiemedlem, men kan ikke finde den rette opskrift til en lækker sweater? Så er du kommet til det rette sted. Denne artikel vil fortælle om en masse forskellige hjemmesider, som har fremragende gratis strikkeopskrifter, som varierer fra begynder opskrifter til avanceret.

Begynder strik

Hvis du træder dine første skridt inde for strikning, så er dette et godt sted at starte. Mange hjemmesider har en solid skreven guide til hvordan du strikker, men man kan ofte bruge visuel hjælp, når man begynder et håndværk. DROPS har lavet en solid begynder video, som vil hjælpe dig med de basale teknikker, som du får brug for.

Du lærer hvordan du slår masker op, hvordan du retter maskerne frem og tilbage og afslutningsvis hvordan du lukker af for dit strik. Videoen er syv minutter, og det vil være en god ide at bogmærke videoen, så du kan se den gentagne gange.

Gratis strikkeopskrifter

Hvis du allerede har styr på at strikke, og du føler, at du har brug for en udfordring, så leder du sikkert efter nogle gode gratis strikkeopskrifter. I den henseende vil jeg promovere Strik a la Carte 2 af Marianne Isager. Biblioteket er en fremragende ressource, hvis du har brug for inspiration, og der er ofte store afdelinger, hvor der rigelig med bøger at finde inspiration i.

Bogen indeholder et væld at unikker modeller, som adskiller sig fra hendes bog. Der forventes at du har styr på de grundlæggende teknikker, så bogen vi lfor det meste være til de garvede strikkere. Bogen er grundig i sin forklaring af ideerne og teknikkerne, og der er masser af billeder, så du kan få en fornemmelse af hvordan dit endelig strik skal ende ud. Biblioteket kan ofte være en overset ressource, nu hvor internettet er blevet så populært.