Opdater hjemmekontoret med et nyt skrivebord

 

Hjemmekontoret er en del af indretningen i mange hjem, hvori der arbejdes med nye idéer og projekter. Man kan nemt vende tilbage til arbejdsopgaverne, når der skal arbejdes videre, idet du altid har hjemmekontoret en armstrækning væk.

Men hvordan indretter man sit hjemmekontor, således at det er en naturlig del af for eksempel stuen eller soveværelset? Og hvordan skjuler man de mange papirer og mapper, der ofte flyder på skrivebordet?

Først og fremmest, er det en god idé at investere i et skrivebord med opbevaringsmuligheder. Det skal både være stort, så I kan arbejde mindst to ved det, og så skal det have enten hylder eller skuffer integreret. Du kommer med garanti til at sidde mange timer ved skrivebordet, så køb et du både kan lide designmæssigt, men tænk som sagt også praktisk i forhold til opbevaring.

Skab et personligt hjemmekontor og ryd op!

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så sørg for at alt interiør er holdt i samme farvenuancer. Dette skaber ro, visuelt, selvom du har mange ting på skrivebordet. Sørg derefter for at det interiør du køber, inkluderer papirhylder. Med dem kan du placere alle løse A4-ark i et system og næste gang du skal finde dem frem igen, er de nemt tilgængelige.

Husk derfor altid at rydde op! Det lyder måske som logisk tænkning, men hvis hjemmekontoret er en del af for eksempel stuen, er det en fordel, at der ser ryddeligt ud, også når det ikke er i brug. Et ryddeligt kontor er også rarere at arbejde ved, i modsætningen til hvis der roder. Rod kan stresse dig og få dig til at holde dig langt fra kontoret.

Endeligt kan du med rette indrette dit hjemmekontor med pyntegenstande, så som lys, billeder, plakater, kunst, planter osv. Ting som disse er med til at give et stemningsfyldt hjemmekontor, og vil få dig til at elske at arbejde hjemmefra.