Økonomisk at tjekke fyringsolie priser

Man kan spare mange penge hvert år på varmeregningen, hvis man tænker lidt økonomisk fremad og huske at tjekke fyringsolie priser, da disse varierer en del i løbet af året. Derved snyder du dig selv for mange penge, hvis du køber fyringsolien, når den er dyrest på hele året.

Oftest er fyringsolien dyrest, når vinteren og dermed fyringssæsonen starter. Man kan spare meget på den dyre olie i sommerhalvåret, men når efteråret og de kolde dage kommer, så vil vi alle nyde et varmt bad samt lidt varme på radiatoren, og så skruer vi lidt op for fyret, og så tikker taxameteret i olietanken.

Du kan spare mange penge hvert år ved at ikke fyre for fuglene, således du bør slukke radiatorerne, når du lufter ud i boligen, og sluk også for radiatorerne i de rum, som du ikke anvender meget. Når familien om morgen styrter ud af huset på job og i skole, så skru ned for radiatorerne, så man ikke spilder masser af dyr fyringsolie i den periode, hvor ingen er i huset.

Selvom I er dygtige til at spare på varmen, så vil I naturligvis bruge 1000-2000 liter fyringsolie hvert år, hvilket især afhænger af vinterens længde og temperaturer. Men igen er der mulighed for at spare penge, hvis I vælger en billig leverandør af fyringsolie, så her bør I altid holde øje med tilbud på fyringsolie priser, for derved kan man sagtens spare over 1.000 skattefrie kr. ved at købe fyringsolien, når den er billigst, hvilket den oftest er uden for fyringssæsonen.

Hvor finder man billig fyringsolie priser?

 

Du bør især tjekke hjemmesiderne hos de mest kendte oliefirmaer, da jeg vil anbefale dig at handle hos en velkendt leverandør, således du er sikker på, at fyringsolien er af høj kvalitet og gennemkontrolleret, således du også får den mest miljøvenlige fyringsolie uden tilsat svovl, som er et miljøfarligt stof.

Husk at tjekke den bedst mulige rabatpris, således du får rabat ved at vælge en fleksibel afleveringsdag, rabat ved at fylde tanken helt op, rabat ved at tilmelde dig en varmeordning, samt en rabat ved at tilmelde dig automatisk optankning. Således minder det om et taletidskort med optankning men desværre til en nok lidt højere pris.

Du kan eventuelt starte med at besøge denne bestillings hjemmeside, hvor Statoil har et super godt konkurrencedygtigt tilbud, hvor man kan spare omkring 745 kr. for hver 1.000 liter fyringsolie, hvis man bestiller fyringsolien online.