Send pakke med Dao 365 og spar penge

Her kommer der et sparetip til dem, der undertiden har brug for at sende en pakke til en anden person. Hvis modtageren bor flere 100 km borte, så kan det sjældent betale sig at bringe pakken selv, da transportudgifterne er meget høje i Danmark sammenlignet med pragtpriserne. Tidligere var PostDanmark de eneste, der normalt leverede breve og pakker, mens der i dag findes masser af konkurrerende fragtfirmaer, og det har aldrig før været så nemt og enkelt at få en pakke af sted. For eksempel kan man send pakke med Dao 365, der udbringer pakker 365 dage om året.

Sådan gør man

Det smarteste er at gå ind på Coolrunners hjemmeside, da man her blot indtaster afsender og modtager og får en unik trackingkode, der skrives på pakken. Man betaler online for portoen, således man ikke senere behøves spekulere på dette.

Pakken skal blot afleveres på et indleveringssted i lokalområdet, og det kan ofte være en købmandsbutik, Brugsen eller en tankstation, så der skal nok findes et indleveringssted i dit nærområde. Modtageren kan så enten få pakken leveret til sin adresse, eller vedkommende kan afhente den på nærmeste pakkeudleveringssted.

Man får en sms med en kvittering, når man har afsendt pakken, og modtageren får samtidig en sms med en besked om, at pakken er på vej. Både du og modtageren kan løbende følge med i pakkens rejse ved brug af en tracking-service, hvor man på forsiden af coolrunner.dk indtaster sin trackingkode.

Nemt og billigt

Ved at anvende denne gadget på hjemmesiden, så kan man derfor på få minutter klare det praktiske med at betale fragt og få pakken klargjort til nærmeste indleveringssted, og samtidigt har man fået dette klaret til den billigst mulige pris uden man har behøvet at indhente priser eller gå rundt til forskellige pakkefirmaer.

Coolrunner har nemlig en aftale om at samarbejde med flere forskellige fragtfirmaer herunder Dao 365, PostNord samt DPD, således kunden uanset pakkens størrelse og vægt automatisk får den billigst mulige pris på fragten. Dette er altså både hurtigt billigt og effektivt, idet man blot skal aflevere pakken, som man altid har skullet.

Skriv et svar