Skal jeg flexlease min næste bil?

Er du i tvivl om, hvorvidt flexleasing er det rigtige valg for dig. Så læs med her, og bliv klogere på fordele, hvad flexleasing er, og hvem der bør vælge flexleasing.

Hvad er flexleasing

Hvad er forskellen mellem almindeligt køb og flexleasing af en ny bil? Det kan være svært at finde rundt i, men egentligt er flexleasing en slags finansiel leasing. Du slipper for at betale hele registreringsafgiften på én gang, hvilket er en stor fordel. Du betaler i stedet mindre beløb over hele perioden, hvor den nye bil leases. Du skal altså kun betale registreringsafgift, indtil du leverer bilen tilbage. Prisen af registreringsafgiften pr. måned afhænger af type bil, og hvor gammel denne er. Jo ældre, jo lavere afgift. Lease en bil her og beregn din registreringsafgift.

Hvem bør vælge flexleasing

Flexleasing er for alle, og man kan stort set lease alle slags biler. Dog bliver fordelene ved flexleasing højere, jo dyre bilen er. Skal du derfor ud at købe en bil med høj pris, eller drømmer du om at have en dyr Porsche, BMW eller Audi stående i indkørslen, så kan det helt sikkert svare sig at flexlease. I Danmark har vi utroligt høje bilafgifter, hvilket er en stor ulempe, når vi ønsker biler i en høj prisklasse. Gennem flexleasing kan du slippe for disse store bilafgifter, og som sagt dele beløbene op i mindre rater hver måned, hvor bilen er leaset. Fordelen er derfor også, at du slipper for at skulle hive et stort beløb op af tegnebogen, og dermed undgår du den store pengebinding og kapital i bilen.

Mulighed for hurtig udskiftning af bil

Elsker du at skifte bil, og hele tiden have den nyeste model? Så er flexleasing med stor sandsynlighed noget for dig. Du har nemlig muligheden for ofte at skifte bil ved en flexaftale, så du altid er med på moden!

Skriv et svar