Giv carporten en sommer-makeover

Wuhu! Sommertid betyder sol, varme og masser af projekter i huset. Hvis du har fået slået græsset, hevet ukrudt op og ryddet ud i det gamle kluns, er her endnu en idé til at projekt – du skal da gøre carporten klar til sommer! Læs videre for at få nogle fif til, hvordan du får carporten i tip top stand.

Start med en grundrengøring

Det første du skal gøre, er at få gjort carporten ordentlig ren. Det nytter ikke noget at forsøge at “male ovenpå” – du er nødt til at starte fra bunden af. Du starter selvfølgelig med at få fjernet alt, som står i carporten. Herefter vil det være en god idé at feje de værste rester blade, snavs og skidt væk.

Hvis din carport er lavet af træ, vil en rengøring med grundrens være en god start. Hvis du har overskud og lyst til det, kan en gang maling betyde alverden. Udvælg en god farve, og sæt i gang. Derudover kan en højtryksrenser være et fantastisk redskab til fliserne, så der er helt rent på carportens fundament.

Hvis du har svært ved at komme til – hvis du ikke helt ved, hvordan du skal få rengjort din carport, eller hvis der er noget, som trænger til reparation på taget af carporten, kan du kontakte en blikkenslager på Østerbro.

Organiser, organiser, organiser

Carporten kan hurtigt blive et rodet sted, hvis alt for meget skrammel og tilfældigt hober sig op. Det er derfor en god idé at finde ud af, hvad der står fast under dets tag, og derefter finde ud af, hvor du synes, det skal stå fast. En cykel kan for eksempel hænges op på et stativ, således det ikke optager vigtig plads på jorden. En hylde kan også betyde ekstra opbevaring over øjenhøjde, så cykelhjelmen, luftmadrassen eller det oppustelige badedyr ikke optager vigtig plads. Bruger du carporten til at tørre tøj i, er det en god idé at have mulighed for at fjerne tørresnoren undervejs – du kan for eksempel hænge to kroge op til tørresnoren.

En smule pynt kan også gøre godt

Pynte din carport? Ja, vi ved, det lyder mærkeligt. Men lidt tilbehør kan altså gøre en verden til forskel. Et godt eksempel på noget pænt og ikke-kikset vil være en lyskæde langs pælene eller under taget. Uanset årstid vil det give lidt ekstra til naboerne, til dem som kører forbi og til dig.

Skriv et svar