Konkurrencer: gør det selv

Konkurrencer er altid sjove. Sjove er de i hvert fald, hvis de ender med at være indbringende. Leder man på nettet dukker der ligeledes flere håndfulde konkurrencer op. Dog er alle ikke helt til at stole på. Konkurrencer er her og der og alle vegne, og de er sjove og fristende at deltage i – for tænk nu hvis, man vandt. Det ville da være alletiders! Hvad der kunne være lige så godt og mindst lige så sjovt, ville være at starte din egen konkurrence op for andre, som har samme passion for Gør-Det-Selv princippet. Det kunne som udgangspunkt samle jer alle – for konkurrencer vil alle jo helst deltage og vinde i. Så kom i gang med at brug din fantasi, for det kan kun blive godt og morsomt.

Billedkonkurrence

Et eksempel på en konkurrence, som du selv kan starte op uden de vilde IT-kundskaber, kunne være en billedkonkurrence på nettet. Det kunne eksempelvis handle om at identificere diverse dimser til en bestemt ting, som ikke umiddelbart kan fortælles uden at man skal søge nettet igennem for at finde svaret. Er du f.eks. nybagt mor kunne det være oplagt at poste en masse billeder af diverse bæreudstyr man kan få sig rundt omkring i ind- og udlandet. Det skaber lidt spænding og sjov for de, som gerne vil finde ud af det, da hjernecellerne skal i gang. hvem ved, hvad man ellers kan finde på? Fantasien kan kun sætte grænser for din kreativitet. Så det er bare i gang!

Konkurrencer behøver heller ikke være noget på det virtuelle plan. Du kunne også finde på en konkurrence som omhandler noget man selv skal gøre/samle for familien. Konkurrencer blandt familiemedlemmer er nemlig noget af det sjoveste – og så får du måske også fornøjelsen af at se deres værste side. Ellers held og lykke herfra – det kan kun blive godt.