Beskyt væggen bag vasken med kreativ løsning

I dag kan du få inspiration til at beskytte væggen bag din vask. Væggen bliver dagligt udsat for blandt andet fugt, og det kan i sidste ende ødelægge væggen. Men det behøver ikke at være således. Man kan sagtens beskytte væggen bag vasken og endda uden at skulle spendere en formue.

Langt de fleste lægger fliser på væggen bag vasken. Det kan være en neutral farve så som hvid, eller en lidt mere modig opsætning med forskellige fliser, der skaber et mønster.

Gør det personligt

I dag kan du få inspiration til at dekorere væggen på en helt anderledes måde, som vil gøre dit køkken ekstra personligt. I stedet for at skulle bruge penge på beskyttelsen af væggen kan denne del gøres helt gratis, hvis du f.eks. sætter en tegning, dit barn har lavet, op bag ved i stedet. Det eneste du skal bruge penge på, er en glasplade som du sætter ovenpå tegningen. Det vil med garanti glæde dit barn og resten af familien.

Du kan også dekorere væggen med et stykke stof, et billede eller lign. Det er kun fantasien der sætter grænser. Og bliver du træt af motivet efter et stykke tid, kan du let udskifte motivet med et nyt.