Find de bedste sikkerhedssko og undgå skader

 

Fødderne er vores absolut vigtigste transportmiddel, da de bærer os rundt døgnet rundt og samtidig gør det let at komme fra a til b. Noget man måske ofte tager for givet, og ikke tænker over i dagligdagen. Men der kan hurtigt blive vendt op og ned på hverdagen, hvis man kommer til skade og ikke kan stå og gå. Derfor er det enormt vigtigt at tage sine forholdsregler og bruge sikkerhedssko for bedst muligt at undgå og minimere skader, hvis man arbejder på en risikobetonet arbejdsplads.

Hvornår bør man bære sikkerhedssko?

Sikkerhedssko med beskyttelses tåhætte skal bruges, hvor der er risiko for klemning eller fodskade fra faldende genstande. Det kunne for eksempel være på en arbejdsplads, hvor der håndteres eller arbejdes med tunge og uhåndterbare genstande på 15 kilo og derover. Jo hårdere genstanden er og des skarpere kanter den har, jo større er risikoen også for at skader kan indtræffe, hvorfor det er enormt vigtigt at bære dem.  Sikkerhedssko med værnesål bør bruges, hvor der er risiko for at træde på spidse eller skarpe genstand, herunder søm og glasskår, der kan trænge igennem en almindelig sål. Derudover kan det også være nyttigt, hvis der er risiko for at falde ned fra højder, der kan skade hælene.

Køb sikkerhedssko til arbejdspladsen her

Som chef, leder eller sikkerhedsansvarlig på en arbejdsplads er det dit job at sørge for at overholde diverse regler og samtidig sørge for at sikkerheden er i orden. Så arbejder du på en risikofyldt arbejdsplads, kan du med fordel købe skoene til hele arbejdspladsen hos Lyreco, der har et stort udvalg af kvalitets sikkerhedssko og arbejdssko i forskellige prisklasser.