Sådan får en praktisk og lækker bordplade

Er du husejer, ved du, at der altid er tusind ting, der trænger til at blive ordnet. Vinduerne trænger til at blive malet hvide igen, græsplænen skal slås, der skal gøres rent, og hækken skal klippes – ja, listen er evigt lang! Men hvis du står over for en større renovering i et eller flere af huset rum, er der flere ting, som du med fordel kan være opmærksom på. En af dem er dit valg af bordplade.

Sæsonen for renovering

Sommeren er over os, og for mange husejere er det ensbetydende med, at der skal ordnes en masse på huset og ude i haven. For mange er det lune sommervejr også sæsonen for ferie, hvor vejret og tiden måske byder til, at I kan foretage jer en lidt større renovering i hjemmet.

Hvis I er en af dem, der har kastet jer ud i at renovere badeværelset eller køkkenet, har I sikkert stillet jer selv spørgsmålet: ”Hvad gør vi med bordplade?”. Den er uundværlig, men der et hav af muligheder og materialer, så hvad er det bedste valg?

En praktisk og pæn bordplade

Hvis I gerne vil have en bordplade, som både er flot at se på, men som samtidig er meget praktisk, skal I uden tvivl vælge en laminat bordplade. Med denne slags bordplade er der ikke en masse besvær, når den skal gøres ren. En fugtig klud tager det meste på den glatte overflade, og skulle der være noget skidt, der er lidt mere besværligt, kan det klares med noget mild sæbe.

En bordplade i laminat har tilmed den fordel, at den nemt kan tilpasses i størrelsen, og så findes de i mange forskellige udtryk og farver. Alt efter om det er en bordplade i lys granit, valnød eller i en flot og klassisk hvid farve, I ønsker, så kan det lade sig gøre i laminat. Der er masser af muligheder, og så er det tilmed en tidløs klassiker, som altid passer ind i rummet.

Anvendelig i mange rum

Det er ikke kun i de oplagte rum som eksempelvis køkkenet, at en bordplade i laminat er en god idé. Den er også god til brug på badeværelset, i bryggerset eller endda på kontoret. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan bruge en bordplade i laminat i dit hjem.

Skriv et svar