Sommerens accessories

Det er sol. Det er sommer. Det er tid til accessories. Det er nemlig blevet tiden for tendens til hede bølger og lange dage med en smuk sol. Sommeren kan derfor gøres ekstra lækker og lang med smukke accessories til en dejlig sommerdag. Der er masser at tage af, både til den lidt billigere del af pengepungen samt til den lidt dyrere ende. Det eneste du skal gå efter er blot din egen stil og smag – for så er du godt kørende til en lækker sommerdag i det danske.

Blomsterring

Et smukt accessori kunne være en blomsterring. Det er ret moderne for tiden, og det giver et flot præg af et vintage look, hvis den vælges med et svagt lag af guld også. Den står sig rigtig flot og enkel i sig selv til en flot blomstret sommerkjole eller en ganske neutral, men flot top. Den får dit look til at udstråle lidt ekstra femininitet. Og hvem vil ikke gerne se lidt ekstra kvindelig ud? Det gør bestemt ikke noget – og slet ikke om sommeren.

Kosmetikpung

Anskaf dig meget gerne en kosmetikpung så hurtigt du kan, hvis ikke du allerede har en! Den er meget praktisk til de ting og sager en kvinde nu kan finde på at have med på sin færden til fester, shoppeture etc. Det er nemlig ikke helt umoderne at gå rundt med en kosmetikpung i stedet for en taske, da mange af kosmetikpungene sagtens kunne gå som en lille håndtaske. Det giver også et meget feminint udtryk, og den passer fint til den lille blomstrede kjole eller de brune ben i de korte shorts. Den kan bæres til det hele, så hvorfor ikke investere i sådan en lille smuksak? Du vil ikke fortryde det i forhold til dens praktiske funktion. En kvinde uden håndtaske er ikke en kvinde!