Byg dine egne garderobeskabe

Garderobeskabe kan være svære at undvære – i hvert fald hvis man gerne vil have bare en smule orden. De ultimative garderobeskabe er placeret i forbindelse med soveværelset, da man her kan få plads til hele garderoben samt få et fantastisk overblik. Men, det kan være svært at finde et garderobeskab, som passer lige ind i den stil, man godt kan lide, og gerne vil have skal præge værelset. Derfor er det bare meget nemmere at kaste sig ud i projektet på helt egen hånd!

Den ambitiøse løsning

Når du kaster dig ud i et gør-det-selv projekt, er det vigtigt, at der er overskuelighed – især hvis du gerne vil lave et garderobeskab helt fra bunden. Derfor gælder det om at tage nøjagtige mål, inden du går i gang med at købe materialer. Tjek gerne en ekstra gang, inden du går ud og køber materialerne, da det er super ærgerligt at komme hjem med materialer til forkerte mål.

Det kan være, dit gulv og loft ikke er helt lige, så tjek gerne væghøjden en enkelt gang for meget, da det kan spare dig for meget besvær. Skriv ned, hvad du skal have for at bygge dit eget garderobeskab, så du har et overblik, når du træder ind i dit lokale byggemarked. Sørg endelig for at have lavet en tegning over projektet, da det giver overskuelighed. Dernæst er det ellers bare at starte fra bunden og bygge sig opad. Det kræver tid, men du bliver glad for det i sidste ende.

Den lette og enkle løsning

Er du en af dem, som helst ikke vil kaste sig ud i et alt for stort projekt, kan du vælge at bygge en større reol om til et garderobeskab. Hvilken størrelse reol du skal have fat i, afhænger naturligvis af, hvor meget tøj osv du har liggende på lager. Rengør reolen grundigt, og gå i byggemarkedet for at finde greb, krydsfinérplader, skruer og vinkelbeslag. Så er det ellers bare at gå i gang med at skære pladerne til med de rigtige mål, male dem og reolen samt at sætte pladerne fast med vinkelbeslag, så de fungerer som døre. Monter et greb, så du kan åbne dit nye, charmerende garderobeskab.

Har du brug for inspiration til, hvordan dine kommende garderobeskabe skal se ud, kan du se mere her.

Skriv et svar