Håndarbejde er andet end strik, lav dit eget bord!

Håndarbejde

Håndarbejde er andet end strik, hækling og nipsting. Håndarbejde er også at kreere noget smukt ud af ingenting. Jeg plejer at sige, at hvis man kan finde ud af håndarbejde, mangler man aldrig noget i sit hjem. Man kan lave det meste selv. Der smides så mange ting ud i dag og der vil altid være stofrester at hente fra kasseret tøj eller træ, sten, paller eller andet man kan bruge.

En seng af paller

Jeg læster fx om en studerende, der havde bygget en seng ud af paller, det er da håndværk. Under sengen var der jo så automatisk hylder og hun kunne udnytte den lille plads hun havde i forvejen. Så kom ikke og sig du mangler en seng, så vil jeg bare sige du mangler kreativitet.

En stol af trækasser

Jeg og min familie, har i mange år siddet på trækasser og spist vores aftensmad, vi har ikke haft penge til stole. Men med nogle gamle puder, så blev de super lækre at sidde på. De kunne sættes sammen til en bænk når der var gæster og når børnene var ude at lege blev de brugt som snack/frugtbord.

Lav dit eget bord

Opskriften er hentet inde på de 1000 idéers hjemmeside: Du kender sikkert det med at man altid har nogle glasskår. Gør det til en vane at samle dem sammen og gem dem! De kan bruges til designmøbler:

”…Her er porcelænet brugt til en bordpladeudsmykning, hvor det er slået endnu mere itu. Der er brugt Flisepasta – den der kan give sig, og rund i kanten af selve bordpladen, er der lagt en træliste. Listen har først ligget i blød, for at den kan formes rundt i kanten, herefter kan man arbejde med pasta og porcelæn. Læg mærke til det røde hjerte lavet ud af porcelænet og ikke mindst det lille røde glashjerte i midten. Ovenpå er lagt en glasplade…”

Bordet kan med fordel laves sammen med dine børn, så har I et evigt minde sammen og jeg kan garantere dig, de vil elske det!

 

Skriv et svar