Spar penge med brugte smykker køb salg

Både mænd og kvinder er af natur forfængelige, og nogle er mere end andre, da vi jo alle er forskellige i vores prioritering af tøjvaner, frisure, udseende med mere. Du kan spare mange penge ved at købe brugt i forhold til nyt, men idéen er ikke god, når det drejer sig om genstande, der udsættes for slitage, og det gælder jo blandt andet møbler, mange typer boligtilbehør samt tøj og sko. Smykker er derimod ikke særligt påvirkede af deres alder, så derfor er der virkelig en god mulighed for besparelse eller indtægt med brugte smykker køb salg.

Disse smykker bør du satse på

Hvis du udelukkende vil købe brugte smykker til dig selv og din familie, så kan du reelt købe alle former for smykker, som tiltaler dig i smag og udseende. Men hvis du påtænker at sælge din brugte smykker igen, så er det nemmest at få et seriøst bud på smykker fremstillet af ædelmetaller som guld eller sølv, og især hvis smykkerne er dekoreret med ægte diamanter, rubiner, opaler eller lignende ædelsten.

Hvis du lærer brugtmarkedet at kende her i Danmark, så lærer du hurtigt at vurdere prisen på brugte smykker, så du på den måde kan købe brugte smykker, når du falder over nogle rigtig gode tilbud. Derefter kan du rense og pudse smykkerne og eventuelt sælge dem igen med en fortjeneste. Det kan blive en sjov hobby med brugte smykker køb salg, og der kan også laves en lille indtægt med denne form for hobby.

Hvis du køber brugte sølv- eller guldsmykker, så bør du ikke betale mere end guldsmedebutikkerne, der typisk betaler 60-90 % af metalprisen. Prisen på et guldsmykke afhænger derfor af dets vægt og dets renhed, der jo måles i karat. Dagspriserne på ædelmetaller varierer hele tiden, og på nettet kan du altid se den aktuelle kurs.

Find billige smykker på nettet

Du kan finde brugte smykker mange steder såsom:

  • Loppemarkeder.
  • Dødsbo.
  • Den blå avis.
  • På auktioner.
  • Antikforretninger.
  • Hos guldsmedebutikker.
  • Spørg venner og familie.

Det finder nok det bredeste udvalg af brugte smykker på nettet, og du kan foretage brugte smykker køb salg hos auktionshuset Lauritz.com, da du altid kan se billeder, beskrivelser, vurderinger og auktionsbud på deres hjemmeside. Her kan du nemt og hurtigt købe og sælge brugte smykker, og du kan dermed ofte lave en god handel, hvis du kan købe smykker med selv mindre auktionsbud.